Emma Martiny Prisvindende blog univers

Introduction

Sammen med Århus-baseret top blogger og madskribent, Emma Martiny, har vi udviklet en personlig platform skabt til at inspirere.

Som blog er det en af de mest gennemførte og avancerede i det danske blogland - tilmed prisvindende.

Stærk visuel identitet

Designet er skabt i tæt samarbejde med Emma og afspejler personlighed - og danner perfekte rammer for det profesionelle indhold.

Prisvindende website

Emmamartiny.dk anerkendes for dets innovative tilgang og gennemførte UW og UI af både Awwwards og CSSDesignAwards.

 • UI Award

  Emma Martiny

 • UX Award

  Emma Martiny

 • Innovation Award

  Emma Martiny

 • Honorable Mention

  Emma Martiny

Opskriftindex

Læsere har nu adgang til omfattende kryds-filtrering på tværs af alle opskrift-taksonomier f.eks. Måltider, Sæson, Kød & Fisk og Diæter.

Skræddersyet webshop

Enhver blog med stort publikum, bør overveje at tilføje e-commerce og dermed udvide forretning og kommunikationskanaler. Til Emma har vi udviklet en skræddersyet WooCommerce løsning.

Nyhedsbrev og Instagram integration

Nyhedsbrev er et andet populært must-have for blogs med stort publikum, samt fokus på at drive trafik til og fra SoMe kanaler.

Mobilfokus

Livsstil- og madblogs besøges ofte fra mobil. Det responsive design er derfor nøglen til en god over-all brugeroplevelse.

Google Opskrifter, SEO og Woomio

Platformen er bygget med fokus på optimal teknisk SEO og rating på Woomio samt skræddersyet opsætning til Google Opskrifter.

"Mit samarbejde md Ruby Studio har resulteret i et website, der endelig er præcis, som jeg længe har ønsket det – både visuelt og funktionelt. Mark, Maria og Lasse har mine varmeste anbefalinger."

Emma Martiny
Founder

Næste projekt