Green Central Banking Kampagnesite der gør en forskel

Introduction

Vi blev inviteret af den verdensomspændende NGO, The Sunrise Project, til at pitche på dette vigtige kampagnesite. Der findes en del kommunikation, research og nyheder om hhv. central banker og klimaforandring, og denne platform skærer igennem al støjen og tilbyder omfattende og up-to-date indhold på nøgleområderne.

Vores proaktive tilgang, grundige research og ivrighed for at bidrage til løsningen, gjorde Ruby til den stolte web partner på kampagnen. Det er et moderne nyhedssite med tydelig identitet, klar til skalering med nye funktioner. På udviklingssiden er det særligt det interaktive scorecard, som hvert år udstiller G20 central bankers (manglende) grønne politikker og initiativer.

Greencentralbanking.com holder centralbankerne til regnskab med særligt fokus på Bank of England, Federal Reserve Den Europæiske Centralbank.

Citat Hilal Atici

Ruby made us better. They were very much focused on how the audience thinks or how might they react and they could find a sweet spot between our needs and the audience. That was very hard work.

We have reached out to 100.000 in two months even though we were aiming for a very niche audience.

Hilal Atici
Senior Strategist, The Sunrise Project
stone-1