Copenhagen Fashion Week Dansk mode institution mod ny bæredygtig profil

Introduction

Copenhagen Fashion Week er den største modeuge i Nordeuropa og understreger modeindustriens position i dansk eksport.

I 2018 byggede vi et separat akkrediteringssite for besøgende og brands, og siden er vi blevet full-service partner med fokus på at lette den daglige administration og skabe nye tiltag med ambitionen om en mere bæredygtig modeuge.

Webdesign

Med et internt behov for at bevare den aktuelle visuelle identitet, har vi sikret et mere strømlinet design og flere tekniske optimeringer.

Showkalender gjort simpel!

Det har været vigtig for os at skabe en løsning som er let skalerbar. Efter de første brugertests inkluderer funktionen idag frontend-pdf-generator og udvidede backend design muligheder.

Akkereditering subsite

En af hjørnestenene for en modeuge er akkreditering. Her ansøger mediefolk om et sæde langs catwalken. Denne feature inkluderer en udvidet sign-up formular and brugerdashboard til brands for administration af ansøgere - herunder email-automatisering.

Billedgallerier og arkiv

Vi har bygget en simpel skræddersyet løsning for både video og foto, til fordel for både brugere og administratorer på desktop og mobil.

"Ruby Studio udviser stor forståelse for vores organisation og vores behov for akut support under vores modeuger - og ikke mindst ejerskab i den løbende sparring omkring optimering af vores online platform.”

Emil Nissen
PR & Communication Manager

Næste projekt