GECKO Konsortium Studie i ernæring, epigenetisk arv og metabolisk sundhed

Introduction

GECKO er et konsortium af internationale forskere interesseret i ernæring, epigenetisk arv og metabolisk sundhed. Finansieret af Novo Nordisk Foundation.

Vi fik til opgave at udvikle et webdesign der tillader kommunikation af indviklet teknisk data til både det offentlige og det videnskabelige samfund. Det har vi løst ved at udvikle en audience-switch, som giver admin mulighed for targeteret kommunikationen, og som samtidig tapper ind i tendensen omkring større brugerkontrol i frontend. Som et supplement har vi udviklet en ordbogsfunktion for at nedbryde det videnskabelige sprog yderligere, hvor relevant. Alt sammen pakket ind i en stærk visuel identitet.

Ruby Studio er stolt full-service partner på dette projekt - og vi glæder os ikke mindst til at følge undersøgelsernes fremskridt.

"We selected Ruby Studio in the end because the team appeared to us to be the most proactive and creative. The team also coped exceptionally well with grasping our work which is rather in-depth/niche research. The design they showed us was just better than anything we could have envisioned”

Darja Dobermann
Research Coordinatorn, GECKO

Næste projekt