CARE Climate Change En af verdens største NGO’er

Introduction

CARE Climate Change & Resilience Information Platform er et enormt bibliotek af organisationens mangeårige indsats for en bedre verden.

Samme med Camilla Schramek, Head of Communications, har vi designet og udviklet denne platform, som vil lette arbejdsgangene i det daglige arbejde for mange CARE medarbejdere.

Design indenfor rammerne

På baggrund af faste internationale brandstandarder har vi designet et moderne brugervenligt website med fokus på redaktionelle muligheder vha. WordPress Gutenberg.

“Lasse and his team have been very active in the creative and conceptual process, and have gone to great lengths to understand our organization. Ruby Studio is hereby strongly recommended by CARE and I expect great things for our future collaboration.”

Camilla Schramek
Head of Climate Change and Resilience Communications

Verdenskort

For et geografisk overblik af CAREs indsatser, har vi udviklet et interaktivt verdenskort som skal indbyde brugere til at gå på opdagelse.

Udforsk!

Grundstenen i den nye informationsstruktur er Explorer området, som sikrer let filtering i det omfattende materiale på tværs af taksonomier.

CARE Klima Akademi

Med iframe integration fra Rise360 og taksonomi-baseret struktur, kan CARE nu tilbyde online kurser i egne rammer til brugere i hele verden.

Responsivt design

Websites med omfattende og dybdegående materiale anvendes primært fra desktop, men brugervenligheden på mobil er ganske central, når man har brugere i hele verden.

Næste projekt